Терапия за прецизно лечение на уморената коса

Продуктите на серията Essentiel KERATIIN са насочени основно към коси, силно увредени от прекомерно третиране със сешоар и преса, както и подлагани на различни химични третирания: боядисване, трайно изправяне и др.

Essentiel Keratin терапията дава шанс за пълноценно и прецизно възстановяване. Това е услуга от ново поколение, която води до трайни резултати и трансформира косъма, благодарение на уникалната KERACTION технология. Косата е укрепнала, възстановена и устойчива на накъсване. Серията ESSENTIEL KERATIN предлага Специализирана прецизна терапия, която възстановява и най-уморената от третиране коса по уникален и траен начин.11270456_675098565952579_7352589647823386263_o

Така ESSENTIEL KERATIN предлага на експертите професионалисти да предложат на своите клиенти една завладяваща терапия, която да ги потопи в лукс и блясък. Подходящи за терапията коси са: третирана дълго време коса, изтъняла и порьозна.

Keraction комплекс е комбинация от основни хранителни вещества и кератин протеини, които подсилват косъма, пазейки го от накъсване и оставят косата по дължините нежна и лъскава. Извлеченият от растения кератин е богат на аминокиселини, подобни на тези, които изграждат кератина в косъма. Прониква до самата сърцевината и възстановява структурата на косъма. Този комплекс е технология с продължително действие и освобождава активните съставки постепенно във времето. Косата е защитена от топлина при сушене със сешоар и изправяне с преса, както и от външни влияния на околната среда.

Кои са активните му съставки:

 • ИЗВЛЕЧЕН ОТ РАСТЕНИЯ КЕРАТИН – максимално наподобява естествения кератин в косъма. Прониква до сърцевината на фибрата и изпълва структурата на косъма от вътре.Нова картина (1)
 • АМИНО КИСЕЛИНИ И ОЛИГОПЕПТИДИ извлечени от рожкови, който е особено богат на глутамин, аргинин и аспартат, помагат за възстановяването на защитния филм на косъма и осигуряват устойчивост и еластичност на за подобряване на вътрешната структура на косъма.
 • MATRIX PLUS е съединение, съдържащо аминокиселини и пептиди, извлечени от рожков. То предпазва косата от външни агресии, чрез създаване на защитен филм, като се свързва с естествения кератин в косъма.Нова картина
 • РОЖКОВОТО ДЪРВО – Този дървесен вид се отглежда заради плода му, обвит в рожковата шушулка. Отглежда се от древни времена, главно в средиземноморските страни и по-специално в Испания и Южна Италия (Сицилия).

КАК ТОЧНО РАБОТИ ТЕХНОЛОГИЯТА

KERACTION комплекс е интелигентна технология против накъсване на косъма. Работи в три направления:

 1. Свързва се с фибрата на косъма и освобождава активната съставка постепенно.
 2. Прониква до сърцевината на косъма и укрепва междуклетъчната структура.
 3. Образува защитен филм на повърхността на косъма. В резултат кутикулатае перфектно загладена и възстановена.

ПРЕДИМСТВА НА ТЕХНОЛОГИЯТА

 1. Реконструира кератиновите протеини, които се съдържат в косъма. Основни хранителни вещества и кератинови протеини достигат сърцевината на косъма и укрепват междуклетъчната структура. KERACTION комплексът значително подобрява еластичността на косъма и предотвратява накъсването на косата.
 2. Възстановява блясъка и оставя косата мека, благодарение на кератиновите протеини.
 3. Протектира косата по време на изправяне с преса или сешоар, в продължение на няколко дни, благодарение на уникалната си технология.03574ff164b2e9f6d5d843930cf43727--eugene-oneill-ash-blonde

ИНДИВИДУАЛЕН РИТУАЛ – СПЕЦИАЛЕН ПОДХОД ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ

Опишете подробно състоянието на косата, за да се усети максимално невероятния резултат на ТЕРАПИЯТА.Capture000

 1. Направете диагностика на косата. Този етап е много важен за крайния резултат и за задоволяване. Опишете подробно състоянието на косата, за да се усети максимално невероятния резултат на ТЕРАПИЯТА.
 2. Измийте косата с Кератин шампоан. В салона ползвайте расфасовката от 1л.
 3. Нанесете 1 тубичка от КЕРАТИН ТЕРАПИЯТА сектор по сектор с леки масажни движения,

за максимално проникване на продукта в косъма. Разрешете с гъст гребен. Спазвайте времето на действие: Обвийте косатав загрята под гореща вода хавлиена кърпа. За да подсилите действието на продукта може да използвате допълнителна топлина. (сешоар, климазон)Capture05

      4. Изплакнете добре с вода. Предложете на клиента изключителната КЕРАТИН серия продукти за домашна грижа, за да се удължи максимално уникалното усещане от терапията.

      5. Невероятни резултати. Косата на клиенткaтa Ви е по-силна, по-здрава и тя ще Ви е благодарна че е получила отлично обслужване с невероятни и трайни резултати.