SOLARIS Ви превръща в абсолютния експерт на русия цвят

SOLARIS Ви превръща в абсолютния експерт на русия цвят

Основната сила на лидера?

Да знаеш как, да се питаш непрекъснато и докато всички се съгласяват и признават опита ти, да нямаш друга цел, освен да се усъвършенстваш отново и отново.
Точно в този процес на непрекъснато усъвършенстване френската марка EUGENE PERMA Professional преработва гамата си SOLARIS – неоспорим показател за изящните салони. Защото, от създаването си през 1990 г., SOLARIS позволи на фризьорите да контролират, да точно така, да контролират изсвтляването перфектно, за перфектни руси резултати и здрава коса!
Уникалният продукт изсветляващата пудра до 9 тона, гарантира на фризьора качество и здравина на косата. Превръща го в господар на всички блондинки. Способен е да отговори и на най-специфичното искане на своите клиенти. Контрол, експертиза, производителност, персонализация … са ключовите думи на новата линия. SOLARIS приема нова визуална идентичност, по-модерна, по-изтънчена, по-елегантна.

ВПЕЧАТЛЯВАЩА БЪРЗИНА И ЩАДЕНЕ НА КОСАТА

До този момент гамата на SOLARIS включваше пет специфични продукта за регулиране на изсветляването по желание на клиента. От Lightening Oil H4 за естествените блондинки, до озаряващото въздействие на мощния изсветляващ прах Powder 7. Както подсказва името му, с него е възможно изрусяване с до 7 тона.

Но, внимание!

През 2018 г. пристигна новият УЛТРА МОЩЕН СКОРОСТЕН ИЗСВЕТЛИТЕЛ прах- P9!
Предлага до 9 нюанса на изсветляване, за да посрещне и най-екстремните изисквания. Изпитан и одобрен от екипите „Blond EXPERT“ на EUGENE PERMA Professional, той се отличава със своята скорост на изсветляване, но и с неутралния си аромат, който гарантира по-добър комфорт за клиента и за фризьора. Професионалистът ще оцени и консистенцията на сместа (от 1 + 1,5 до 1 + 2), както и  грамажа 450 гр.

Накратко: експертен продукт, който се отличава със своята лекота на използване, с допълнителния бонус-грижа за целостта и мекотата на косата.

4 НОВИ ТОНЕРИ ЗА УЛТИМАТИВНО ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА РУСОТО

Ако има наистина универсална дума, която обединява множество реалности, то със сигурност е тя е „руса“. За да им помогне да персонализират все по-експертно всички блондинки след техника със SOLARIS, EUGENE PERMA Professionnel създаде тези 4 тонера, без амоняк, идеални за неутрализиране, коригиране и персонализиране на русото:
  • T00 КРИСТАЛ (за намаляване интензитета на тонерите)
  • T02 СЕДЕФ За перлени блондинки
  • T12 ПЕРЛА За студени полярни блондинки
  • T23 БЕЖОВ За ултра-естествени бежови блондинки

SOLARIS ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ГРИЖА НА ЖЕЛАНОТО РУСО

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ПРОДАЖБА!

С опита си и уникалността си в професионалното изсветляване, SOLARIS предлага за първи път 3 продукта в клиентски опаковки, за грижа за русото у дома и за постигане на изсветляване до четири тона.

Тези продукти са една иновативна изсветляваща програма, която позволява да се получат от 2 до 4 оттенъка по-светло само за пет приложения. Невероятно, нали?