Щастливият скалп?!

Щастливият скалп
Грижата за косата в корените е вълшебен трик за поддържане на пищна и здрава коса. Ето защо косата заслужава толкова любов и преданост, колкото полагате за останалите ви ежедневни разкрасителни рутини.

SOS защита на скалпа

Кожата естествено отделя мъртвите си клетки на всеки 30 дни, за да направи място за нови клетки. На повърхността и, това прави тена ни ясен, гладък и сияещ. Това важи и за скалпа, въпреки че всички знаем за ползите от ексфолиране, често забравяме, че скалпът е част от нашата кожа и той също има нужда от почистване.

Някои хора смятат, че измиването на косата им е достатъчно, за да поддържат скалпа чист, но често обикновеният шампоан може да не окаже голямо влияние върху натрупването на пот, себум и мъртви клетки. Това запушване на космените фоликули може да доведе до изтъняване на косата и ако вашият скалп не е чист и здрав, той просто няма да произведе косми с красиво и силно качество.

139521658 220006059842448 9097388490427887446 n
Чистият и здрав скалп е важен за осигуряването на здравето и растежа на косата ви.

Сухият и сърбящ скалп предизвиква неудобство, раздразнение, а често и дискомфорт. Много хора имат проблеми с кожата на скалпа, за което има разнообразни причини – както вътрешни, така и външни. Разбирането на причините и познаването на решенията е първата стъпка към подобряване и стабилизиране на състоянието на кожата.

Когато естественият воден баланс на скалпа Ви е нарушен, резултатът може да е сърбящ и сух скалп. След загуба на естествената хидратация на скалпа, защитният му слой може да се компрометира. Това може да позволи на вредни вещества лесно да проникват в кожата, като водят до микровъзпаления на скалпа. Тези микровъзпаления могат да доведат до още по-голямо дразнене, сърбеж, зачервяване и изтръпване. 

Всеки е страдал от сърбящ скалп от време на време и е нормално да се губят от 50 до 100 косъма на ден, според Френската академия по дерматология. Въпреки това може да е притеснително, когато сърбежът на скалпа е прекомерен или постоянен, забележите неравни участъци по скалпа си или косата Ви пада повече от нормалното.

Френската компания Eugene Perma Proffessionel влага много усилия и прави проучвания години наред за да достигне до съвършенната и точна формула, с която да реши проблемите с чувствителния и раздразнен скалп.

155469507 250008026842251 3256239152605099602 n
Този малък скъпоценен камък успокоява, ревитализира и балансира косата и скалпа, оставяйки ги дълбоко почистени и хидратирани.

Бранда Eugène Perma 1919 е фина комбинация от елегантност и непринуденост, дързост и естествена красота, която формира отношение, когато привлекателността е спонтанна, шикът е без усилие, а свободата е изразена.

Продуктите са с професионални веган формули, съдържащи ценни съставки, подбрани с внимание, благодарение на повече от век опит в създаването на формули. Формули, съставени с внимание, съдържащи супер съставкиистински бустери за красотата на косата и скалпа!

Автентичен, ангажиран подход, с шампоани и продукти за грижа за косата, произведени във Франция.

За вас,  Eugène Perma 1919  създава експертна грижа за коса, която успокоява чувствителния скалп ежедневно.

Нашият успокояващ шампоан нежно почиства и овлажнява чувствителния скалп, за да облекчи дискомфортните усещания. Скалпът е освежен и успокоен.

Ценната съставка: екстракт от индийска смокиня

Индийската смокиня и нейните месести плодове, са били почитани още от ацтеките заради техните защитни и възобновяващи качества.

Eugène Perma 1919 Успокояващ шампоан 300 мл, хидратира и балансира скалпа. Идеален за чувствителни скалпове. Подходящ за всички типове коса. Шампоанът нежно почиства и осигурява освежаващо усещане, докато SOS ролонът дава възможност за локално нанасяне на лосион, който моментално успокоява скалпа.

Нашата ангажираност:

  • Харта на формулите, изключваща много противоречиви суровини, като същевременно осигурява професионална ефективност
  • Веган формули, без съставки от животински произход
  • 100% рециклируеми бутилки, направени от 25% рециклирани материали
  • Шампоани и продукти за грижа за косата, произведени във Франция
  • Eugène Perma 1919 се ангажира да дарява 1% от оборота си на организации
  • Характерен аромат на нашите шампоани и продукти за грижа за косата
Please select your product