ПРИРОДАТА ИМА СВОИТЕ РЕЦЕПТИ ЗА КРАСОТА

Началото…

През 1998 г., EUGENE PERMA Professionnel се отличава в света на професионалното фризьорство, лансирайки линията Cicle Vital.

Име като намигване към капилярния цикъл, но и като явна препратка към цикъла на живота. В пионерски подход, френската компания подбира с най-голямо внимание растителни активни съставки, заради тяхната ефективност.

Това е неоспорим факт за EUGENE PERMA Professionnel, които винаги са се грижели за това да проправят път. Те са пионери по отношение на спирането на тестовете върху животни, с които приключиха още през 80-те години, доста преди европейското законодателство да го направи задължително, през 2013 г.

През 2017 г, семейната група беше и първата голяма марка, която започна да предлага сертифицирана био серия в салоните, чиито богати на достойнства формули постигат перфектния баланс между професионална ефективност и високо съдържание на естествени съставки.

За да отговори на легитимините изисквания на все по информираните и по-взискателни от всякога потребители, EUGENE PERMA Professionnel все повече се ангажира с една здрава и трайна красота. Тази инициатива е добре дошла, тъй като изправени пред проблемите на околната среда, всеки може да даде своя принос, разбира се, потребители, правителства и производители.

Ангажимент за по-малко пластмаса

Предизвикателство, поето от EUGENE PERMA Professionnel с пускането на новата им колекция Collections Nature, която се грижи както за съдържанието (експертни формули, даващи място на естествени и/или органични съставки), така и за формата, чрез конкретни ангажименти за намаляване на пластмасата.

♻ Какво удоволствие е да се открие, че в допълнение към безспорния им естетичен вид, тези флакони могат да се рециклират и са изработени от 50% рециклирани материали. Подход към екологичен дизайн, позволяващ да се намали въздействието на продукта върху
околната среда. Оценяваме още повече формулите, които се съдържат в тях и чиято опростеност е добре дошла.
♻ Разработени в лабораторията им в Париж и произведени в производствения им обект, акредитиран от COSMOS Ecocert, в Реймс. Формулите на Collections Nature, EUGENE PERMA Professionnel перфектно олицетворяват свързаността на марката с израза “произведено във Франция”, което е гаранция за качество и стриктност. Ангажимент, който е в основата на техните ценности, като това е същият избор, който беше направен по отношение на различните активни съставки, получени от ботаниката. Екстракти извлечени на местно ниво и подбрани според техните добродетели, придаващи на тези грижи за коса цялата им ефективност.
♻ Кайсия, бамбук, къпина, ирис, роза… Толкова много биосъставки, които са квинтесенцията на ботаниката на фраенските красиви региони, които откриваме в рецептите на Collections Nature, разработени, за да разкрият красотата на косата.

Неоценимо е, че това природно наследство и скъпоценните тайни на нашите предци дават живот на тези автентични грижи, които са силно чувствителни и адаптирани към веганите* и гарантиращи средно 94% съставки от естествен произход.

Всичко това без да се променя ефективността, която очакваме от професионален продукт. За всички фризьори и потребители в търсене на по-естествена и експертна линия, EUGENE PERMA Professionnel предлага автентична линия, част от непрекъснат процес на усъвършенстване, наследството на 100 години страст и убеждение:

ПОДХРАНВАНЕ

Често говорим за природата като за майка кърмачка, образ, който никога не е бил така подходящ, както за да определи тези нови
рецепти, предназначени за суха коса, които съдържат в себе си растителна активна съставка, богата на мастни киселини, витамини и антиоксиданти.

Органичното масло от кайсиеви ядки, признато поради своите подхранващи и регенериращи свойства, предоставя цялата си сила в основата на тези две формули, базирани на не по-малко от 97% естествени съставки. Сухата коса ще се зарадва на този шампоан с апетитен аромат и още повече, на тази мултифункционална грижа, предназначена да отговори на всички нужди (балсам, маска, нощна маска и дневен крем).

ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

За тези, които изпитват нужда да мият косата си ежедневно – Collections Nature предлага нежна измиваща грижа. Шампоан, подходящ за всички типове коса, включително за мазен скалп, универсалната му рецепта се основава на силата на био водната лилия от Централния масив. Призната заради овлажняващите си свойства, тя придава на този шампоан, чийто аромат особено ценим, най-омекотяващото действие.