Меню за блондинки

С керавис комплекс, екстракт от еделвайс и хиалурон

Kрасив рус цвят, толкова много жени мечтаят за него.

А за тези, които се осмеляват, каква радост е да открият себе си толкова великолепни на излизане от салона. Особено когато са имали шанса да се възползват от опита на Solaris, толкова популярна сред специалистите във фризьорството.


Благодарение на своите ултра-технични продукти, позволяващи да се постигнат най-красивите руси цветове, Solaris на EUGÈNE PERMA PROFESSIONNEL се откроява като истински експерт в изрусяването.


Ноу-хау, което за пореден път се предоставя на широката публика. Ритуал за уникалност на русия цвят – за подхранване, засилване на
цвета и защита на фибрите предназначени за поддържане на русите коси в домашни условия.
Усъвършенстващ ритуал, който е едновременно лесен и експертен, базиран на 3 продукта. Те са специално разработени за придаване на великолепие на топлите или студени оттенъци на русата коса.

Ето го и нашето специално меню за блондинки:

Шампоан за блондинки

Нежният шампоан с кокосово масло е нещо повече от просто измиване, той е безценен съюзник за подхранване и възстановяване на косъма в дълбочина. Кремообразната му пяна, идеална за повече или по-малко интензивно изсветлени коси, се измива нежно и осигурява блясък.
Благодарение на действието на комплекса Keravis против накъсване на косъма, той глези чувствителната коса, която е преминала през техника на изсветляване.

Solaris - Шампоан за блондинки 200 мл

Шампоан за блондинки с комплекс Keravis против накъсване


Защитен спрей за блондинки

А за защита по всяко време, ще добавим услугите на този спрей щит, истинска многофункционална грижа за коса, с особено ценена универсалност.

Той не се задоволява единствено с предпазването на
косата от външни агресии (UV, замърсяване, фини частици, топлина, слънце…). Неговата формула на базата на кокосово масло и комплекс против накъсване Keravis, видимо подобрява качеството на
косата. След всяко нанасяне тя изглежда все по-силна и се накъсва все по-малко при сресване. Тази защитаваща цвета грижа за косата без изплакване, омекотява краищата и възстановява косъма, има all
inclusive действие. С екстракт от еделвайс и хиалуронова киселина. Можете да се наслаждавате ежедневно и особено при всяко сресване, тъй като предлага и защита от топлина до 230°C.

Защитен спрей за блондинки с екстракт от еделвайс и хиалуронова киселина

Solaris - Възстановяващ спрей за блондинки 200 мл
Специални балсами за поддържане на русия цвят

Вече знаете, че русите коси се нуждаят от специално поддържане на русия цвят.

Като за десерт Ви препоръчваме три подсилващи балсама, специално разработени за обезцветената коса. Подсилете фибрите на косата с дълбоко подхранване.

Ревитализиращото лечение Blond Boost за студени отражения поддържа идеално полярната руса коса. 3 професионални балсама, съставени от 95% съставки от естествен произход. Силата им е да се отървете от нежеланите си жълти оттенъци, за да заблести още повече студено русия Ви цвят. Това е повече от грижа, балсама дълбоко подхранва косата, без да я утежнява. Разбира се и тук формулата е с кокос.

BOOSTER CONDITIONNERS

Това изискано френско меню за блондинки, чийто чувствен аспект е високо оценен благодарение на пристрастяващия аромат, чувствен акорд, чиято сърцевина от кокос се подсилва от дървесна и гурме основа.