Чиста коса без вода – това е възможно!

сух шампоан Eugene Perma

Ако сте закъснели за работа и нямате време за косата си, не се притеснявайте – съществува просто решение като сух шампоан. Той премахва от косата ви излишната мазнина и й придава красив и поддържан вид. При много натоварени дни, когато нямате време за прически, той наистина е много удобен.

👧🏻 SOS продуктът, който помага при спешен проблем с косата и може да ни спаси, дори, когато времето не стига, за да се измие косата.

Благодарение на професионалната си формула, Eugène Perma внася допълнителен опит с този нов сух шампоан.

95132847 1590085097824728 8115491171381280768 o 1

👧🏻 Френската компания Eugène Perma Professionnel е създала този продукт в рамките на линията Essentiel Keratin, призната със своята двойна експертна грижа, която възстановява и подобрява всички типове коса.

👧🏻 Всъщност, докато осигурява, както всеки сух шампоан, почистващо действие, той омекотява благодарение на своята формула с фитокератин.

👧🏻 Адаптирайки се към всички видове коса, той абсорбира излишъка от себум и не оставя бели следи. За оптимално приложение, не забравяйте да впръскате сухия шампоан Essentiel Keratin в корените от разстояние около 30 см. Оставете полезната му формула да действа 2 минути. Засичате времето преди да срешите, за да установите как този сух шампоан значително освежава косата.

👧🏻 Разбира се, той може да бъде отклонен от първоначалната си употреба, като го превърнем в партньор в стилизирането, идеален за отстраняване на неизправности, както и за да придаде на косъма обем и текстура.

За тези, които никога не са използвали сух шампоан, тази процедура може да изглежда доста специфична. Но след като опитате, ще разберете за всичките му предимства, особено при мазна коса.

Please select your product