Чиста коса без вода – това е възможно!

сух шампоан Eugene Perma

Ако сте закъснели за работа и нямате време за косата си, не се притеснявайте – съществува просто решение като сух шампоан. Той премахва от косата ви излишната мазнина и й придава красив и поддържан вид. При много натоварени дни, когато нямате време за прически, той наистина е много удобен.

👧🏻 SOS продуктът, който помага при спешен проблем с косата и може да ни спаси, дори, когато времето не стига, за да се измие косата.

Благодарение на професионалната си формула, Eugène Perma внася допълнителен опит с този нов сух шампоан.

👧🏻 Френската компания Eugène Perma Professionnel е създала този продукт в рамките на линията Essentiel Keratin, призната със своята двойна експертна грижа, която възстановява и подобрява всички типове коса.

👧🏻 Всъщност, докато осигурява, както всеки сух шампоан, почистващо действие, той омекотява благодарение на своята формула с фитокератин.

👧🏻 Адаптирайки се към всички видове коса, той абсорбира излишъка от себум и не оставя бели следи. За оптимално приложение, не забравяйте да впръскате сухия шампоан Essentiel Keratin в корените от разстояние около 30 см. Оставете полезната му формула да действа 2 минути. Засичате времето преди да срешите, за да установите как този сух шампоан значително освежава косата.

👧🏻 Разбира се, той може да бъде отклонен от първоначалната си употреба, като го превърнем в партньор в стилизирането, идеален за отстраняване на неизправности, както и за да придаде на косъма обем и текстура.

За тези, които никога не са използвали сух шампоан, тази процедура може да изглежда доста специфична. Но след като опитате, ще разберете за всичките му предимства, особено при мазна коса.