KÉRANOVE РАЗКРИВА ИСТИНСКАТА СИ ПРИРОДА

NATURANOVE е първата постоянна боя за коса без амоняк

Тъй като, през последните години, жените прекалено често бяха заблуждавани от продукти, които си играят с визуалните кодове на естествеността, без наистина да променят формулите си в тази насока, EUGENE  PERMA се ангажира да предложи серия от оцветители с растителни фитопигменти. Линия от все по-естествени грижи за косата, без ни най-малък компромис по отношение на ефективността и чувствителността.

LABORATOIRE KÉRANOVE с нов бранд био продукти NATURANOVE

Амбициозен проект, в който групата EUGENE  PERMA  се е погрижила и за най-малките детайли, за да предложи марка, която е искрена и дълбоко ангажирана с положителен подход. По този начин, органичните фитосъставки, които са в основата на шампоаните, балсамите и маските NATURANOVE, се добиват системно във Франция. (Какво по-логично действие да се очаква от група, която винаги се е старала да произвежда на национално ниво). Ограничаване въздействието върху околната среда на всеки един от неговите продукти. По същия начин, кутиите (FSC картон, листовки от рециклирана хартия и др…) и флаконите, в които се сдържат грижите за коса, също са обект на специално внимание.  Накратко, нова визия за красотата, достъпна по отношение на цената, тъй като тази революция, в крайна сметка, има смисъл само, ако всеки може да участва в нея.

ЕДНО НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПОСТОЯННA БОЯ С РАСТИТЕЛНИ ФИТОПИГМЕНТИ

Боядисването на косата, без съмнение, е един от сегментите на красотата, който е източник на най-много въпроси при жените. Докато 60% от тях боядисват косите си, 1 от 22 заявява, че търси по-естествени продукти. Но когато се решат да го направят, често това става източник на разочарование. Оцветяването с къна, разбира се, по никакъв начин не може да се сравни с резултата от конвенционалното боядисване.

Постигането на точния баланс между формула с висок процент естествени съставки и резултат цвят без никакъв компромис. Това деликатно упражнение най-накрая намира своя отговор благодарение на  NATURANOVE

Марката, в действителност предлага първата постоянна боя за коса без амоняк, с растителни фитопигменти и с поне 90%* съставки от растителен произход. Предлага се в 10 нюанса, за да позволи на всяка жена да намери този, който отговаря на нейните желания. Гарантира бляскав резултат и 100% покритие на белите коси.

Повече от обикновена боя, това е истинска грижа, щадяща косъма. Благодарение на формулата си от ново поколение, базирана по-специално на 3 органични растителни масла (жожоба, авокадо и макадамия), за укрепване на косъма отвътре и за придаване на максимален блясък. Накратко, истински иновативен продукт, точно като опаковката му (картон FSC). С модерен и изчистен дизайн, давайки преимущество на един естествен модел, с който жените се идентифицират по-лесно.

*  Минимум за всички комплекти и до 93% според нюансите