72 часа перфектни къдрици

Издържали ли са вашите къдрици толкова дълго?

Има едно притеснение, което е над всички останали: това да бъдеш напълно доволен от прическата си на излизане от фризьора и да мислиш как ще изглежда тя след първото измиване у дома.

Тези сладострастни, леки и въздушни къдрици, защо, по дяволите, не можем да си ги направим сами същите у дома?

Разбира се, несравнимата техника и ноу-хау на нашия фризьор допринасят много за това. Но без съмнение и изборът на стилизиращи продукти позволява най-накрая да постигнем очаквания резултат.

Точно тук се намесва EUGÈNE PERMA Professionnel чрез серията си стилизиращи продукти Artist(e)

Наброявайки вече повече от десет продукта, серията от стилизанти ни позволява да променяме визията си ежедневно. Artist(e) са продуктите, с които да се осмелим да изпробваме @home всички наши желания. Желания свързани с косата ни, от най-невинните до най-дръзките.

Вълшебният стайлинг продукт

Линията Artist(e) е разширена с иновативния Spray Curl+ , специално разработен, за да ни осигури перфектно очертани къдрици, които издържат цял ​​ден. Не, те се запазват цели 3 дни!!!

Благодарение на спрeя Spray Curl+, тези къдрици, които смятахме за недoстъпни, сега са на една ръка разстояние. Оценяваме способността му да поддържа перфектно къдриците в продължение на 72 часа. Богатото съдържание на копринени протеини в състава му позволява да се подхрани косата. Това същевременно осигурява невероятен блясък и перфектно обвит ефект.

Още едно много ценно предимство е това, че нанасянето му е лесно като детска игра, изискващо не повече от две минути.

На влажна коса се нанасят 15 до 20 впръсквания (разбира се, адаптираме според дължината и гъстотата на коса) преди да се разпредели продукта с разресване. След това извършваме традиционното си къдрене с маша, кичур по кичур (тук оценяваме термозащитното действие на тази грижа за косата), за да осигурим перфектни къдрици, които, освен това, възнамеряват да останат такива!

Този път без съмнение можем да го кажем: къдрицата е красива ….. и наистина издържлива!