Сухият шампоан-скритият коз за експресен обем

Сухият шампоан-скритият коз за експресен обем

Ако трябва да бъдем честни, всеки от нас иска да си поспи сутрин. Нима не сте съгласни!? Позволявайки си да дремнем допълнително за още 30 минути, много често жертваме не само закуската, но и измиването на главата си. 

Времето постоянно не ни достига: препълнени графици, безкрайни бизнес срещи, задръствания. И сега, преди важно събитие, ви остават само няколко минути, а прическата ви … леле – мале. 

В студено време шапката може да се превърне в допълнителен фактор на замърсяване на косата ни, а при горещо време мастните жлези започват да действат по-активно и косата бързо губи първоначалния си обем и свежест. Затова, до средата на деня ще забележите, че къдриците са станали кокетни и от стайлинга не е останала и следа. Независимо от времето на годината, метеорологичните условия и климата в такива извънредни ситуации, сухият шампоан може да Ви дойде на помощ.

Френската марка Eugene Perma Paris слага край на въпроса за честото измиване с шампоан и създава Shampooing Sec, сух шампоан, който не съдържа алуминиеви соли. Той е в състояние незабавно да освежи прическата Ви и то без вода, сешоари и продукти за стайлинг.

Тайната на Shampooing Sec е във фино стрития оризов прах, който абсорбира себума и мръсотията и почиства косата. Така косата е повдигната от корените, така че стайлингът да изглежда по-великолепен и обемен. 

Сухият шампоан абсорбира излишния себум, който предизвиква така нежеланото омазняване в скалпа. Придава незабавна свежест и няма нужда от изплакване на косата. Експресна грижа с моментален ефект.

Всичко, което трябва на косата Ви е сух шампоан и гребен: нанесете продукта върху разделената на две коса, движейки се от челото до задната част на главата. Изчакайте няколко секунди и след това внимателно срешете с четка или гребен със ситни зъби. 

Честито – току-що измихте косата си и я изсушихте с любимия си продукт за обем!

Този експресен метод за почистване на косата, определено е модна тенденция на нашето време. 

Ким Кардашиян многократно е заявявала, че честото миене на главата вреди само на къдриците. Звездата предпочита да използва истински шампоан на всеки четири дни, а през останалото време поддържа стайлинга си със сухи шампоани. 

„Нанасям го върху корените на косата, разпределям го с масажни движения и го оставям за малко, а след това просто сресвам косата си“, казва Ким. „Всички мислят, че правя своя стайлинг всеки ден, но това е просто сух шампоан!“

Кейт Мос се съгласява с нея: моделът, който знае от първа ръка как да се приготви на парти за няколко минути, винаги носи в чантата си сух шампоан.

Разбира се, този продукт не е заместител на цялостното измиване на главата с шампоан, балсам и подхранваща маска. Но е задължително да имате допълнителен коз в ръкава си, който ви позволява да освежите вида си за кратко време!