С добре оформена коса създаваме и доброто настроение на нашите клиенти

EUGENE PERMA PARIS е марката, която подкрепи „Spring Jazz Lounge“ през месец април, осигурявайки продуктите за стайлинга в косите на две прекрасни момичета. Желанието на организатора – „Креактив ПР“ към нас, бе да не оставяме косите на Нона и Камелия да скучаят; да изберем стил, който да изрази свободата и закачливия дух на младостта им; да следваме посланието на концерта за съживяване на емоцията. Имахме два часа, в които се забавлявахме много – това е гарантирано за всеки от нашите стилисти, избрали за своите клиенти EUGENE PERMA във всеобхватната грижа за косата.Nona&Kami

Продуктите, които ползвахме за Нона и Камелия са разработени за прецизен стайлинг ефект  – от серията ARTIST(e) на EUGENE PERMA. Комплексът във всеки продукт съдържа витамин E с антиоксидантни свойства, както и патентован аромат, предизвикващ чувство на щастие. Различното в серията стилизиращи продукти Artist(е) е позволeното и възможно смесване на до три продукта с комбинирането на техните свойства.

  1. В корена поставихме Pump Up Spray за постигане на обем без утежняваме на косата. Тя става изключително мека на допир. pump-up-sprayТака запазваме ефирността и естествения вид. Спреят с „лифтинг“ ефект е един от най-предпочитаните стайлинг продукти на EUGENE PERMA. Резултатът с него е дълготраен – оформя косата в корените и оставя къдриците по дължината леки и подвижни.

  2. Artiste fixing-mousseПо дължината на косата използвахме пяна Fix на Artist(e).Тя фиксира и запазва по- дълго време къдриците, като ги предпазва от негативния ефект на влажния въздух. Продуктът подрежда косата с гарантиран ефект до 12 часа.

  3. За финал, завършихме стайлинга с лак FinishArtiste spray-finish-perfect, който не дава „замръзнал“ вид на косъма, има нелепкава текстура и прави косата нежна и бляскава.

С добре оформена коса създаваме и доброто настроение на нашите клиенти. Така работим ние!