Изключителни масла за естествена красота

Един от признаците, че жената се грижи за външния си вид е красивата, блестяща и сияйна коса. Но днес  под въздействие на стрес фактори (замърсен въздух, ниско качество на питейна вода, вредни навици, често и некачествено боядисване и т.н.) косата става безжизнена и придобива невзрачен вид. 

10629352_990472530966804_217756145955162369_o

С помощта на специални масла можем да го избегнем. Те трябва да се прилагат по няколко начина: след измиване нанесете маслото по дължината на косата или през деня само на връхчетата.

Възстановяващото масло Collections NATURE by Cycle Vital Huile Exceptionnelles е предназначено за интензивна грижа и възстановяване на структурата на косъма. То овлажнява и подхранва. Иновационна формула осигурява комплексно възстановяване на кутикулата на косъма, възвръща на косата жизнената сила, правейки я копринено мека. Растителните екстракти в състава на това масло интензивно подхранват корените на косата и й придават естествен блясък и лесно сресване. Слънцезащитните филтри предпазват прическата от UV лъчи. Маслото от Eugene Perma притежава лека немазна текстура, която не утежнява косата.

33735HuileExceptionnelle
Активните компоненти: масло от Кенди – това е поредно козметично откритие. Растението се среща в Индонезия, там го използват отдавна. Маслото му оказва благоприятен ефект след боядисване, укрепва и подхранва кожата на главата, възвръща сиянието и блясъка на косата, притежава защитно действие срещу UV лъчи . Подходящо е за всички типове коса.

UV-филтри.

Действия:

  1. Възстановят структурата на повредена коса.

  2. Осигуряват максимално подхранване на кожата на главата и косата.

  3. Осигуряват лесно сресване

  4. Правят косата копринено мека на допир.

  5. Защитават косата от вредните UV- въздействия.

Ефективността на маслото Huile Exceptionnelles Cycle Vital е подтвърдена от много потребители. Нанесете необходимо количество от Eugene Perma Cycle Vital Huile Exceptionnelles на суха или влажна коса преди излизане. Продуктът не изисква изплакване.

shampooing-exceptionnel-eugene-perma-cheveux--L-R6F3nT
Шампоанът от серията Huile Exceptionnelles не разполага с един, с два, а с три съставки от природата. Съдържа масло от арган Organic (подхранващо, регенериращо, преструктуриране), с масло от  абисиния (съживяване, изглаждане, дисциплиниране) и масло от макадамия (предпазно). С една дума, един коктейл на подходящи и ефективни съставки, които почистват и овлажняват мигновено косата. Ароматът е лек, топъл, леко пикантен – ориенталски. Отразява светлината и косата сияе. Продуктите са без парабени.