Публикувано на

Трайно изправяне и Бразилска кератинова терапия

Фризьори от цяла североизточна България се събраха, за да се възползват от възможността да присъстват на семинар-обучение на тема: „Трайно изправяне и бразилска кератинова терапия” с продуктите на Eugene Perma. На всеки участник бе предоставен стартов комплект Кератинова заглаждаща терапия – Curless.

Васил Филков – артистичен директор и треньор на Eugene Perma за България подбра 3 типа клиентки с упорита къдрева коса, нуждаещи се от подхранване, заглаждане и трайно изправяне.

Много важно бе за самите фризьори да очертаят правилно разликата и да изтъкнат предимствата на двата вида услуги. Не бе подценен и финансовия аспект, който да насърчи професионалистите да вникнат добре, да усъвършенстват уменията си и да предложат качествено обслужване и грижа за косата на клиентите си и след излизане от салона.

Участниците вече гордо могат да предлагат Трайно изправяне със системата Lissit и Кератинова заглаждаща терапия Curless. В края на семинара фризьорите получиха Сертификат за участие и диск с DVD обучение Step by step.