Безамонячна изсветляваща пудра Solaris P0%

Solaris P0%

Eugène Perma Professionnel Paris е професионална марка, посветена на разбирането и обслужването на съвременните стилисти. Нашата страст е да разработваме най-добрите в класа си иновации, осигуряващи превъзходни и надеждни резултати.

Какво отличава серията Solaris от Eugène Perma Professionel?

Серията Solaris се стреми да даде поле за изява на артистичността, занаята и уменията на стилистите. Изрусителите на професионално ниво Solaris от Eugène Perma Professionnel съдържат висококачествени съставки, които помагат на колористите да постигнат желаните от клиентите резултати, като същевременно защитават целостта на косата. Професионалните изсветлители включват формули с глина, крем или прах и се предлагат в различни концентрации, които постигат от шест до девет нива на изсветляване.

Безамонячна изсветляваща пудра Solaris P0%

Една от най-ярко светещите звезди в професионалната серия за изсветляване на марката е Безамонячна изсветляваща пудра Solaris P0%.

Eugène Perma Solaris P0% изсветляваща пудра без амоняк е идеална за пълно обезцветяване на косата (от корена до дължините), като постига изсветляване до 7 тона. Поради кремообразната си текстура, нелетливият бял прах се нанася лесно, като се постига добро прилепяне към косата. Поддържа оптимално целостта на косъма и оставя косата мека и копринена. Съдържа гума гуар, която е известна със своите защитни и овлажняващи свойства. Формулата е без аромат и без неприятна миризма. Резултатите, от своя страна, са безкомпромисни. Косата е устойчива след нанасяне, готова да поеме и да задържи цвета. Белият цвят на пудрата осигурява на стилиста възможността да наблюдава процеса на изсветляване максимално ефективно, като не го заблуждава.

Идеалното и оптимално съотношение е 1 + 1,5, с възможност от 1 + 1 до 1 + 2 с OXYCREM (10, 20, 30 Vol.). Време на експозиция: 10 до 50 минути при наблюдение.

След приключване на изсветляването е препоръчително да измиете косата с неутрализиращ шампоан от същата серия, за да премахнете алкалните агенти от косата.

Шедьоврите на стилистите триумфират тогава, когато знанията и уменията вървят ръка за ръка с абсолютния лидер в изсветляването в световен мащаб – Solaris от Eugène Perma Professionnel Paris.

Please select your product