Публикувано на

Eugene Perma разработи мултифункционална терапия Пет в Едно

На пазара вече са най-новите продукти на френската марка Eugene Perma, така популярни като 5 в 1. Те действат дълготрайно и са разработени за нормална към фина коса с червен хибискус и за гъста коса с лилава орхидея. Пет активни действия с пет изключителни резултата:

 1. Възстановява порьозната коса
 2. Омекотява и улеснява разресването на косата
 3. Подсилва и осигурява хранителни вещества, необходими за укрепване на устойчивостта на косъма
 4. Подчертава и  добавя блясък на косата
 5. Предпазва и осигурява защита срещу UV и UVB външни атаки и механично напрежение при изправяне със сешоар или преса.

Червен Хибискус и Лилава Орхидея – тези изключителни цветя притежават антиоксидантни, успокояващи и овлажняващи свойства, които дават възможност за подобряване на мекотата, гъвкавостта и блясъка на косатаХибискусът  е  известен със своите защитни свойства, а Лилавата орхидея – със своите хидратиращи качества. Съдържащото се натурално органично масло (Organic Oil) е сертифицирано с Биологичен стандарт (Ecocert) и е богато на омега – 3 есенциални масла и Y- токоферол. Набавя се от индонезийски  вид дърво (Aleurites moluccana). Маслото подобрява чувствително действието на козметичните състави, чрез своите уникални органолептични свойства. Organic Oil е свежо масло, извлечено от ядките на Aleurites moluccana , едно дърво, което расте естествено в Индонезия, по-специално в островите Сулавеси. Organic Oil е висококачествено масло, получено, чрез студено пресоване. Процесът на производство на Organic масло включва местните общности и е по абсолютно екологичен метод. Плодовете се събират на ръка и дърветата се запазват. Този проект помага за икономическото развитие на острова. Aleurites култури са жизненоважен източник на доходи за общности, които традиционно отглеждат местни култури-кафе, ориз, какао).

Organic Oil попива бързо , без да оставя мазен финал. Organic Oil се нанася лесно и придава на кожата и косата мекота и блясък .Формулата на Organic Oil е стабилна , без цвят и мирис. 70% от анкетираните предпочитат да ползват Organic Oil пред арганово масло .

Продуктите получават високи оценки за удовлетвореност. Жените, които са тествали продукта са убедени в резултатите от терапията:

 • 90% споделят, че терапията прави мека коса *
 • 90% споделят, че терапията улеснява издухването *
 • 78 % споделят, че терапията връща здравината на косъма*

* Степен на удовлетвореност, получена при 30 жени между 18 и 65 години, които са тествали Cycle Vital 5 в 1 терапията за нормална към  фина коса

 • 93% споделят, че терапията прави косата копринено мека при допир* *
 • 87% споделят, че терапията заглажда структурата на косъма* *
 • 85 % споделят, че терапията улеснява изправянето**

** Степен на удовлетвореност, получена при 30 жени между 18 и 65 години, които са тествали Cycle Vital 5 в 1 терапията за гъста и плътна коса