Публикувано на

French Inspiration във Варна

В края на календарната година, в навечерието на Коледните празници, Лоран Гале – Международен Технически Лектор, вдъхнови топ коафьори от цялата страна и ги потопи в атмосфера на френска изтънченост, изискани аромати и най-високи технологии, родени във Франция и вложени в най-прецизните продукти за грижа за коса – ESSENTIEL.

Запечатайте цвета в косите с продуктите от серията Color Lock, комплекс със серамиди е включен в серията Nutrigenese, уникален Кератин комплекс ще вдъхне живот на зряла коса с продуктите на Age Exigene, обогатени със соев протеин са продуктите на Volum-Texturist, които ще подхванат косъма от корена и ще възвърнат обема и плъността на косата. Фундаментална е разработката в Stimulant Fondamental за борба с косопада и за възстановяване на космените фоликули до забелязване на нов растеж на косата, с доказан резултат от 3000 нови косъма след три месеца. Тук имате възможността да прецизирате продукта за клиента максимално – ампули за стимулиране на нов растеж при жени, за третиране на мъжки скалп, серум с пипета или спрей за ежедневна превенция. Не са подминати и козметичния дискомфорт при появата на пърхот и прекомерното омазняване на скалпа. Шампоанът  от серията Luminactiv може да бъде прилаган и за деца. Френският бранд се отличава и с винаги актуалните си попълнения и свежи идеи във все по-богатото си портфолио. Хранителните добавки вече не са само за активно спортуващи младежи, може да включите във Вашето меню добавки за възстановяване плътността на Вашата коса и да и да възстановите липидния баланс в скалпа.

Изцяло новия дизайн, новото лого и иновативните технологии в 10-те сегмента бяха подробно разяснени от френския лектор. През цялото време гостите се чувстваха свободни да задават въпроси, да поставят казуси, с които някои от тях са се сблъсквали по време на професионалната си дейност. Интерес предизвикаха специалните масажни техники, които г-н Лоран демонстрира с разработените от екипа на Eugene Perma концентрати и бази за специфични проблема на скалпа и косата. Придружен с брошури и тестери на Топ продуктите, Вашият ESSENTIEL може да бъде закупен в първокласните салони в цялата страна.

Презентацията се проведе на 7 и 8-ми декември в уютна атмосфера и празнична обстановка, в залата на Професионален Учебен Център във Варна. В маркетинговия план за 2015г. е заложено регулярно провеждане на обучения и  презентации в различни градове на България, благодарение на сформирания екип Eugene Perma Artistic Team, включващ Топ коафьори от Бургас, Благоевград, Ямбол, Кюстендил и Варна.